Nijhuis Financiële Dienstverlening

Financiële dienstverlening

Met het antwoord op vragen over Hypotheken, Banksparen, Lijfrentes of overige aanvullende Pensioenvoorzieningen.

Direct contact opnemen

Financiële dienstverlening

Financieel advies;

Voor een hypotheek met bijbehorende voorzieningen. Denk hierbij aan een Overlijdensrisicoverzekering, deze geeft in geval van overlijden zekerheid dat een nabestaande de woning niet per direct hoeft te verkopen. Of een maandlastenverzekering die een deel van het inkomen opvangt bij arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid. Ook een aanvullende pensioenvoorziening kan deel uitmaken van een financieel advies.

Hypotheek

Als je een huis wilt kopen, moet je meestal een lening afsluiten. Huizen zijn duur en het is lastig om zelf genoeg geld op te sparen om direct een huis te kunnen kopen. De meest voorkomende lening die wordt afgesloten bij het kopen van een huis is de hypotheek. Er zijn verschillende soorten hypotheken, waarbij je op verschillende momenten verschillende bedragen aan rente en aflossing betaalt. Als je rente betaalt, kun je vaak gebruikmaken van de hypotheekrenteaftrek. Ook als je reeds een eigen woning hebt en je wilt een verandering doorvoeren zoals een verbouwing of het levensbestendig maken van je hypotheek.

Wat is een hypotheek?

Financiële dienstverlening | Pagina's | SchultenMedia CMS

Alles wat je wil weten over het afsluiten van een hypotheek.

STAP VOOR STAP UITLEG OVER EEN HYPOTHEEK

Aanvullende Oudedagsvoorziening

Een aanvullende oudedagsvoorziening zorgt ervoor dat je op de pensioendatum extra inkomen hebt bovenop de AOW en/of je pensioen. Een aanvullende oudedagsvoorziening kun je afsluiten in de vorm van Banksparen of een Lijfrenteverzekering.

Wij zijn aangesloten bij de SEH/SEF.
Deze organisatie verplicht ons om de actuele kennis op een hoog peil te houden.

Bij ons ontvangt u een deskundig, persoonlijk advies.

Gerard Nijhuis
Erkend Financieel Adviseur